T1 - Foreninger
T2 LokalHåndbog 2018
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
26-07-17

Haderup bibelcamping

Bibelcamping i Haderup løber frem til 29. juli med programmer, hvor man prøver at tilgodese alle aldre. I følge den nye Jens Kristian Lynderup lejrchef spænder de første deltagere aldersmæssigt spænder fra under et år til tæt på de 90 år.
Hver formiddag klokken 10 er der bibeltime fire forskellige steder, hvor der bliver forkyndt på det niveau, man nu er på, så der er noget for alle. Selv om Haderup Bibelcamping ikke er et af de store campingevents som andre steder, så har man i følge lejrchefen plads til alle aldre. I det store telt kan der godt sidde 23 børn, 12 juniorer, 15 teenagere og 70.
Årets tema »Korset siger det« kan måske lyde lidt kryptisk. Korset sætter skelet mellem, hvad den enkelte skal klare, og hvad Gud har klaret for mig, og det prøver man i følge Jens Kristian Lynderup på campen at brede ud og forklare. Det er 29. gang, der er bibelcamping i Haderup.
Om søndagen deltager man til gudstjenester i de lokale kirker, og om eftermiddagen er der til gengæld fuldt program. En masse veteranbiler kører ture i omegnen af Haderup til fordel for Danske Folkekirkelige Søndagsskoler, og der er også nogle konkurrencer og fællesskab efterfulgt af fællesspisning. Jens Kristian Lynderup runder søndagen af ved aftenmødet med overskriften »Virkelig fri«. Alle dage har ud over bibeltime om formiddagen også aftenmøde, hvor der er indspark til bibelcampingens tema, og der er masser af sang og musik i løbet af de 10 dage.

(- REF. FRA HERNING FOLKEBLAD V/BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
NYHED - Læs nyheder og aviser fra lokalområdet - klik herunder....
TV Midt-Vest: www.tvmidtvest.dk/nyheder
Lokalavisen: www.e-pages.dk/l...
LOKAL-HÅNDBOGEN 2018
Den nye udgave af Lokal-Håndbogen er nu udkommet og uddelt til alle husstande i Aulum-Haderup område...
Længere åbningstid i Genbrugsbutikken
Fra 1. januar 2018 udvides åbningstiden i Købmandsgårdens Genbrugsbutik. Der er nu åbent til ...
Glædelig jul og godt nytår
Lokalhåndbogen og Lokalnettet for Aulum-Haderup området ønsker alle en Glædelig jul og et godt ny...
Den nye Lokal-Håndbogen 2018 omdeles inden nytår ...
Aulum Y`s Men`s Clubs nyttige håndbog fortæller i år bl.a. om skoler i lokalområdet

Så er ...
ldre nyheder
H1 - LokalHåndbogen 2018